Администрацията на "Централен" подпомогна своя любимец Ники за началото на учебната година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 07.09.2011
2021
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св.Патриарх Евтимий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Наближава първият учебен ден, за който трескаво се подготвят учениците, родителите, училищата и детските градини. През последните 4 години на управление, администрацията на район ,,Централен" е проявявала непрекъснато разбиране към проблемите на хората в неравностойно положение.

Едно от децата, станали любимци на администрацията, е Николайчо. Николай Георгиев вече е ученик в СОУ ,,Патриарх Евтимий", въпреки че има 100% инвалидност. На това хубаво и умно дете, ръководството на район ,,Централен" в лицето на кмета г-жа Райна Петрова и Димитър Цветков - заместник-кмет, за новата учебна година връчи сумата от 150 лв. от името на служителите на администрацията с цел да бъде подпомогнат за началото на новата учебна година.

От район ,,Централен" изказват благодарност на директорката на СОУ ,,Патриарх Евтимий" за проявеното разбиране и съпричастност към децата в неравностойно положение, както и за изградената в сградата на училището рампа. От администрацията поздравиха и майката на Николай - г-жа Светлана Георгиева, за нейните неуморни грижи, които полага. Успешна да е новата учебна година на Ники е пожеланието от всички служители на администрацията на район ,,Централен".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).