Адвокат към свой клиент: Ще си намериш друга жена, има много

Автор: Ивет Калчишкова
Коментари (4)
17:42 / 28.05.2024
5694
Подсъдимите Иван Киров и Асен Генчев, които са обвинени, че през декември 2023 година са отвлекли непълнолетно момиче в условие на домашно насилие, получиха условни присъди по-рано днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Иван Киров и пострадалата Маргарита Гайтанджиева живели известно време на семейни начала. Направили сватба, но решили да не подписват граждански брак. Заминали заедно да живеят в Германия. Скоро след това тя го напуснала, защото Киров често я биел. Той успял да си намерил работа там, но от социалните мрежи научил, че Маргарита се е върнала в България. Младият мъж последвал порива на сърцето си и също се прибрал в родината.

На 9 декември 2023 година Маргарита отишла до близкия магазин, за да купи цигари на баща си. Киров проследил момичето, издебнал е и я вкарал насилствено в колата на съучастника си Асен Генчев.

Киров изключително много ревнувал красивата Маргарита и това причината те отново да се скарат. Мъжът започнал да я удря с юмруци по тялото, да я пробожда с отвертка. В момент на ярост Киров скъсал анцуга на момичето и я оставил по бельо. За щастие Маргарита е успяла да изскочи от колата и е побягнала по пътя. Случайно преминаващ микробус спрял и помогнал на пострадалата дама.

На днешното заседание Киров и съучастникът му Генчев изразиха съжаление за случилото се и се признаха за виновни. 

Мъжете се споразумяха с представителя на държавното обвинение. Иван Киров получи 3 години условно с 5 години изпитателен срок, а Генчев - 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок.

Адвокат Будаков даде няколко житейски съвета на клиента си Киров. 

"Ще си намериш друга жена. Замини си за Германия, жени има много. Тя вече си е намерила друг приятел.", казва той.

Киров гордо сподели, че обещава да внимава и че скоро ще замине за Германия.

Съдът отмени мярката за неотклонение "задържане под стража" на Киров, както и паричната гаранция в размер на 2 хиляди лева на Генчев.

Решението на съдът е окончателно.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нова цена на тока в Пловдив от днес, промени има в цялата страна
Пловдивчанин: Втрещих се!
Сигнал: Шофьорът каза, че по наредба сме длъжни да се качваме с т...
Лекар от Пловдив с революционно предложение заради жегите. Какво ...
В Пловдив ще плъзне зараза заради билети за градския транспорт?
Изостава ли Пловдив в наемите за офиси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).