Аграрният университет от днес приема документи за предварителните изпити

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:51 / 16.03.2009
891
Аграрният университет започна днес приема на документи за предварителните кандидатстудентски изпити, които ще се проведат през месец април. С това официално стартира кандидатстудентската кампания. Ректорът на Университета доц. д-р Димитър Греков отбеляза, че ги очаква трудна година, през която конкуренцията между висшите училища ще бъде още по-голяма, но професионализмът на преподавателите в АУ е гаранция, че ще бъдат максимално полезни на кандидатите и ще съумеят да подберат най-добрите и най-мотивирани студенти. По традиция той поля вода от менчето и пожела здраве и успех.

Обновеният офис отвори врати за най-нетърпеливите кандидати. Приемът на документи за предварителните изпити ще продължи до 8 април, а изпитите започват от 11 април с български език (езикова култура), на 12 април - математика, на 25 април - биология и чужд език и на 26 април - география.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).