Акция на ДАНС в Пловдив, хванаха инспектор с подкуп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:50 / 12.05.2016
14158
Днес под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив е проведена съвместна акция с ДАНС и отдел "Икономическа полиция" при ОД на МВР Пловдив. При специализираната операция в момент на получаване на подкуп е задържан 57-годишният Х.М., инспектор в Областната дирекция по безопасност на храните в Пловдив. 

Паричната сума е била поискана от собственик на склад за търговия на едро с хранителни продукти в Пловдив. Бизнесменът лично е предал парите на Х.М. в заведение в Пловдив.

При същата акция в автомобил в Пловдив е задържан и 50-годишният Г.Н. от  Пловдив, за когото има данни, че е съпричастен към деянието. Х.М. и Г.Н. са задържани за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив се извършват активни процесуално-следствени действия по случая, прецизира се правната квалификация на деянието и предстои повдигане на обвинения.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив освободиха бизнесмена, обвинен в измама с фалшиви крема...
Пенсионер извади мъжкото си достойнство в автобус, има видеодоказ...
Предприемач от Пловдив: България и половин Европа ще останaт глад...
Правят 3D модел на едно от най-старите училища в Пловдив за спеше...
Близнаците от Цалапица чуха своята присъда
Две жени пострадаха след удар в стълб на възлов булевард в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).