Акция по кръводаряване ще се проведе пред Община Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 10.06.2024
1306
Районен център за трансфузионна хематология-Пловдив /РЦТХ-Пловдив/ организира акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.

Всеки, който иска да дари кръв, може да го направи в дните от 12-ти до 14-ти юни, включително, от 09.00 до 13.00 ч. в мобилен кабинет, който ще бъде ситуиран на площад "Стефан Стамболов“, от западната страна на сградата на Община Пловдив.

Мотото на кампанията е "Дарете кръв, спасете живот!“. От РЦТХ-Пловдив апелират служители на Община Пловдив, пловдивчани и гости на града да се включат в благородната инициатива, за да помогнат на нуждаещите се пациенти в лечебните заведения.

РЦТХ-Пловдив е важна и необходима структура за здравеопазването в Пловдив и цяла Южна България. Той осигурява с качествена и безопасна кръв и кръвни продукти всички лечебни заведения в регион, обхващащ една пета от територията на България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обичан преподавател отказа да преподава в ПУ, определи условията ...
Нова технология за почистване на грозните драсканици в Пловдив
Опашка се изви пред едно от най-посещаваните места в Пловдив въпр...
Бус с надпис "Митница/Customs" стои потрошен след сблъсък в среда...
2000 танцуваха и аплодираха Smokie в Пловдив
Зам.-кмет от Община Пловдив е предложението на ГЕРБ за министър н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).