Акция срещу дискриминацията започва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:46 / 03.05.2006
1033
Председателят на Комисията за защита от дискриминация Кемал Еюп, заместник председателят Лало Каменов и Зора Генчева са поканени от областната управа в Пловдив за участие в акция “Веражна реакция срещу дискриминацията”, която стартира преди обед.

“Антидискриминационното законодателство - обществени нагласи и практика” е темата на презентация на екип на Комисията за защита от дискриминация, който започва работа днес. Текстът на Закона за защита от дискриминация е отпечатан на листовки, които ще бъдат раздадени на различни институции в Пловдив чрез т.н. акция “Верижна реакция срещу дисриминацията”. По този нетрадиционен начин нормативният документ ще стигне до всички кметове на общини в региона, до ръководството на РДВР, до Регионалната дирекция “Социално подпомагане”, до Регионалната служба по заетостта- Пловдив посредством бюрата по труда, до Регионалния център по здравеопазване, до Районната здравно- осигурителна каса и до всички здравни заведения в областта. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка
Лъснаха нови детайли за схемата, в която е участвал арестуваният ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).