ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ако утре си купите апартамент в този комплекс, получавате безплатна такса поддръжка за 1 година
Жилищен парк Royal Garden кани всички, търсещи своя мечтан дом на “Ден на отворените врати". Инициативата ще се проведе утре, 19 октомври 2024 г., от 10,00 до 18,00 часа в търговския офис на компанията-инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп“, който се намира на бул. "Свобода“ 65А в град Пловдив.

Гостите на събитието ще могат да получат подробна информация за наличните апартаменти за продажба и ще се запознаят с детайли по реализацията на проекта, подбраните сградни системи и материали. За да могат да усетят уюта и комфорта, който Royal Garden предлага, търговските консултанти на компанията ще предоставят възможност за оглед на завършените сгради и на мострен обзаведен апартамент. Всяко закупено жилище в рамките на събитието получава безплатна такса поддръжка за 1 година.

Royal Garden се намира в един от най-предпочитаните квартали на Пловдив - "Отдих и култура“. Силно изразената паркова среда, близостта до Гребната база, новата инфраструктура и наличието на разнообразни градски удобства превърнаха локацията в една от най-предпочитаните в града под тепетата.

Royal Garden се реализира в три самостоятелни етапа. Тази година, през юни беше завършен Royal Garden 2, а поради големия интерес през януари стартира строителството на Royal Garden 3, който вече е на етап трета строителна плоча.

Архитектурната концепция се основава на създаването на приятна и балансирана среда, вдъхновена от красивите гледки към пловдивските тепета и зелените паркови зони в близост. Именно затова екстериорното оформление залага на индивидуални фасадни елементи, изчистени форми, спокойни и светли земни тонове и големи панорамни тераси, а цялостният облик на сградите се допълва от живописна градина с места за отдих и зона за забавление за малките обитатели на комплекса.

Royal Garden е луксозен проект от затворен тип, който разполага двустайни, тристайни, четиристайни и премиум многостайни жилища с обширни частни тераси, които предоставят чудесни гледки към две от тепетата на Пловдив. Помещенията са просторни и светли, с прави форми и светла височина от 2,80 метра, позиционирани прецизно и по начин, който създава максимален простор и осветеност.

Интериорът на луксозните фоайета и общите части залага на натурални цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за уют и дом, още при влизане в сградите.

Royal Garden предлага и редица други удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот на обитателите. Сред тях са красива и целогодишно поддържана градина с обособен детски кът за игра, 24-часова охрана, видеонаблюдение, система за достъп, професионална поддръжка и управление, подземен паркинг с паркоместа и гаражи с удобна топла връзка към жилищните секции, както и места със зарядни станции за електрически автомобили.

Реализацията на проекта е с висококачествени материали, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство. Подбрана е висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет. Тя е с отлични енергоефективни качества, устойчива на променливи атмосферни условия и намалява проникването на шум в жилищата. Последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Всички апартаменти имат подова шумоизолация, отоплението е осигурено от ТЕЦ, а в Royal Garden 3 ще бъде изпълнено и подово отопление.

Премиум апартаментите ще бъдат подготвени за инсталиране на система за пречистен свеж въздух. За сигурността на обитателите е заложен е монтаж на датчици, като част от системата за превенция от наводнения и надеждна система за достъп. Това са само част от основните елементи, свързани със строителството на комплекса, а всички детайли ще бъдат представени подробно на всеки гост в рамките на "Ден на отворени врати“ тази събота на 19 октомври.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Първа лига, сезон 2024/2025
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: