Ангел Георгиев: Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или "Възраждане"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:12
574
“Ние сме политическата организация, която предлага решение за всеки проблем, конкретно за Пловдив - пловдивчани или избират ГЕРБ, което ще донесе още застой и корупция или “Възраждане". Ако са доволни, че градът е презастроен, че има огромен проблем с транспорта и трафика и, че няма места в детските градини могат да изберат ГЕРБ, защото техните народни представители по никакъв начин няма да решат проблемите на града. Но ако подкрепят “Възраждане" ще ни помогнат да разрушим това установено статукво", заяви в телевизионно интервю водачът на листите на 16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян - Ангел Георгиев.

Той допълни още, че е очевидно, че ГЕРБ и ОбС Пловдив не могат да решат проблема с липсата на места в яслите и детските градини, поради тази причина от “Възраждане" ще направят конкретни предложения в бюджета, който предстои да бъде разглеждан в 51 Народно събрание. Те ще бъдат да се отпуснат целеви държавни средства, чрез които да се обезпечи изграждането на нови ясли и детски градини.

“Ще видим дали евроатлантическите формации ще подкрепят тези предложения или ще гонят определен дефицит, за да ни вкарат в Еврозоната, което ще доведе, най-вероятно, до гръцки сценарий и обедняване на българските граждани. Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или “Възраждане", категоричен беше Георгиев.

Той допълни, че това е свързано и с избора на гражданите - дали да продадат гласа си или да гласуват за свободата си и за “Възраждане", които единствени се борят с корупционната машината, която вече 35 години мачка българския народ.

“Като водач и на 22 МИР Смолян трябва да отбележа, че там проблемите са кардинално различни от тези във втория по големина град в България. Докато Пловдив е презастроен и претъпкан и няма места в яслите и детските градини, Смолян е на другия полюс - хората, които могат да работят и са в трудоспособна възраст търсят по-добро място за живот и напускат града, демографската катастрофа там е сред основните проблеми", коментира още Георгиев.

Според него, при създаването на добри условия и данъчни облекчения за живеещите в града, ситуацията значително ще се подобри. За това, обаче, е нужно предоговаряне на условията на членство в ЕС по сектори, защото към настоящия момент държавата ни губи средства, тъй като годишната вноска на България за членство в съюза е по-голяма от усвоените средства, а ЕС не допуска такъв тип данъчни облекчения. Това е едно от условията, които трябва да бъдат предоговорени и биха подпомогнали регионалното развитие.

“Това, което прави “Възраждане" е без аналог. Ние сме тези,които ще попречат да се състави поредната паразитна евроатлантическа сглобка, която само да изсмуква ресурсите на българския народ. Ние искаме да върнем българите в Родината им и заедно да изградим държавата, която всички заслужаваме. Ако и вие искате същото, подкрепете ни, защото бъдещето е само наше", каза в заключение Ангел Георгиев.

Виж коментарите (4)

Още по темата (439):
25.10.2024 Стефан Янев: Време е да спрем да вярваме, че тези, които допускат грешките, ще са способни да ги отстранят
25.10.2024 Добри Вълчев, "Свободни избиратели": Време е да бъдем полезни на
България
25.10.2024 Информацията, която всички избиратели трябва да знаят
25.10.2024 Костадин Димитров: Гласувайте с №18 за ГЕРБ - партията, която спазва обещанията си!
25.10.2024 Делян Пеевски показа, че не е избягал от България
25.10.2024 Четири избирателни секции за пациенти в най-голямата болница в Пловдив и страната
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама в болница след сблъсък между коли и камион до Пловдив
Предприемач: В Пловдив има огромен бум на жилищното строителство ...
Добри Вълчев, "Свободни избиратели": Време е да бъдем полезни на ...
Костадин Димитров: Гласувайте с №18 за ГЕРБ - партията, която спа...
Адвокати протестираха в Пловдив
Автомобил блъсна клиент на "Кауфланд"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).