ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ангел Георгиев: Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или "Възраждане"
©
“Ние сме политическата организация, която предлага решение за всеки проблем, конкретно за Пловдив - пловдивчани или избират ГЕРБ, което ще донесе още застой и корупция или “Възраждане". Ако са доволни, че градът е презастроен, че има огромен проблем с транспорта и трафика и, че няма места в детските градини могат да изберат ГЕРБ, защото техните народни представители по никакъв начин няма да решат проблемите на града. Но ако подкрепят “Възраждане" ще ни помогнат да разрушим това установено статукво", заяви в телевизионно интервю водачът на листите на 16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян - Ангел Георгиев.

Той допълни още, че е очевидно, че ГЕРБ и ОбС Пловдив не могат да решат проблема с липсата на места в яслите и детските градини, поради тази причина от “Възраждане" ще направят конкретни предложения в бюджета, който предстои да бъде разглеждан в 51 Народно събрание. Те ще бъдат да се отпуснат целеви държавни средства, чрез които да се обезпечи изграждането на нови ясли и детски градини.

“Ще видим дали евроатлантическите формации ще подкрепят тези предложения или ще гонят определен дефицит, за да ни вкарат в Еврозоната, което ще доведе, най-вероятно, до гръцки сценарий и обедняване на българските граждани. Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или “Възраждане", категоричен беше Георгиев.

Той допълни, че това е свързано и с избора на гражданите - дали да продадат гласа си или да гласуват за свободата си и за “Възраждане", които единствени се борят с корупционната машината, която вече 35 години мачка българския народ.

“Като водач и на 22 МИР Смолян трябва да отбележа, че там проблемите са кардинално различни от тези във втория по големина град в България. Докато Пловдив е презастроен и претъпкан и няма места в яслите и детските градини, Смолян е на другия полюс - хората, които могат да работят и са в трудоспособна възраст търсят по-добро място за живот и напускат града, демографската катастрофа там е сред основните проблеми", коментира още Георгиев.

Според него, при създаването на добри условия и данъчни облекчения за живеещите в града, ситуацията значително ще се подобри. За това, обаче, е нужно предоговаряне на условията на членство в ЕС по сектори, защото към настоящия момент държавата ни губи средства, тъй като годишната вноска на България за членство в съюза е по-голяма от усвоените средства, а ЕС не допуска такъв тип данъчни облекчения. Това е едно от условията, които трябва да бъдат предоговорени и биха подпомогнали регионалното развитие.

“Това, което прави “Възраждане" е без аналог. Ние сме тези,които ще попречат да се състави поредната паразитна евроатлантическа сглобка, която само да изсмуква ресурсите на българския народ. Ние искаме да върнем българите в Родината им и заедно да изградим държавата, която всички заслужаваме. Ако и вие искате същото, подкрепете ни, защото бъдещето е само наше", каза в заключение Ангел Георгиев.


Още по темата: общо новини по темата: 444
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
25.10.2024 »
предишна страница [ 1/74 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Копейкаджиите не считат България като суверенна държава. За тях страната ни е руска зад дунавска губерния нагло окупирана от българи….
+2
 
 
Тоя късак да не заблуждава хората. А да каже чий е Крим. И въжделението и мокрите сънища на копейките да "дойде путин да ни оправи". Да си кажат, че искат диктатура по руски модел, и да се пльоснем пак в руското блато, щтото те се надяват, че ще са тези, които ще държар камшика. Най-големите българофоби и нацпредатели.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Зима 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: