Арест за пловдивчанин, предоставял помещение за употреба на наркотици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 10.11.2004
472
Състав на Пловдивския окръжен съд наложи мярка за неотклонение задържане под стража на Стефан Г. (59 год.), съобщиха от Съдебната палата. Той е обвинен в това, че през месеците октомври и ноември тази година на ул. “Правда” в гр. Пловдив системно е предоставял помещение на различни лица за употреба на наркотични вещества.
На 5 октомври в полицията се получил сигнал, че на ул. “Правда” възрастен мъж предоставял постройка, в която младежи срещу заплащане и получаване на спринцовки за сумата от 1 лв., употребявали предварително закупен наркотик – хероин. При извършената акция били задържани две лица в помещението. След разрешение от съдия на Окръжен съд и извършено претърсване са иззети метални капачки, спринцовки, игли и над 20 броя празни пакетчета с остатъци от хероин.
Съдът прецени, че е налице обосновано предположение че обвиняемият е извършил деянието и е налице опасност да извърши друго престъпление. Отчетено е обстоятелството, че помещението е предоставено систематично и на млади хора, зависими от употреба на наркотични вещества.
Решението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).