Арести в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33 / 31.10.2023
11920
Четирима задържани при полицейски проверки по линия "наркотици“ през последните дни на територията на областната дирекция. В ареста на Шесто РУ попаднали двама криминално проявени и осъждани мъже, на 39 и 41 години.

Първият бил засечен в квартал "Столипиново“ от екип на моторизирано звено "Сигма“ и при вида на униформените изхвърлил на земята пакетче със синтетичен канабиноид и шишенце с метадонов хидрохлорид.

В съседния квартал "Изгрев“ вторият бил хванат да носи в себе си хероин. На улица в район "Северен“ пък колегите им от Трето РУ иззели от 31-годишен  мъж две сладкарски изделия тип "бисквита“ със съдържание на канабис.

Междувременно карловски криминалисти предприели претърсване на адреса на жител на Калофер, където открили да се съхраняват 45 грама марихуана. По случаите са образувани досъдебни производства за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК под наблюдение на районната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наплив от желаещи да учат в Пловдивския университет
Скоба и фиш за два мерцедеса в Пловдив
КТ "Подкрепа": Скандална директорка на училище в Пловдив отдавна ...
Нов епизод на "Бързи и яростни" в Пловдив, този път в 5.30 ч. сут...
Д-р Бацелова от Пловдив: Не забравяйте репелент, когато стягате б...
Премиера на "Кармен" на Античния театър днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).