Арестуваха четирима пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:53 / 06.06.2024
9342
Бързи производства са започнати срещу трима пловдивчани, заловени с наркотици при полицейски проверки през последните дни. Двама от мъжете попаднали в Първо РУ, а при процесуалните и следствени действия от тях са иззети около 24 грама марихуана и 5 грама амфетамин. Заради притежание на синтетичен канабиноид пък, другият извършител се озовал в ареста на Четвърто РУ, съобщиха от пресцентъра на МВР-Пловдив.

Полицаи от Трето РУ пък са засекли водач да превозва безакцизни цигари в Пловдив. Срещу 40-годишния мъж е започната проверка за престъпление по чл. 234, ал. 1 от НК (б.р. - Който разпространява или държи акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон, в немаловажни случаи, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и глоба до 10-кратния размер на пазарната цена на разпространяваните стоки), след като в колата му били открити и иззети 400 къса фабрични папироси, без български бандерол на кутиите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).