Арестуваха получателя на петте килограма хероин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:45 / 08.09.2005
3165
Арестуван е крайният получател на петкилограмовата пратка кокаин, която бе заловена вчера на Пловдивската митница, съобщи в Пловдив главния секретар на МВР генерал Бойко Борисов. Наркодилърът е български гражданин и е хванат в последния момент преди да напусне страната през Калотина, като само бързите оперативни действия на НСБОП са предотвратили бягството му, след като е установено, че той е бил с изцяло сменени лични данни, включително ЕГН, уточни генерал Борисов.

Основна роля за този успех има специализираното двено към РДВР Пловдив, каза още Бойко Борисов. От своя страна обаче, началника на Районната дирекция на МВР генерал Йордан Кюмюрджиев отрече крайнят получател на кокаиновата пратка да е пловдивчанин. Припомням, че вчера на градската митница бе хванат пет килограма от този наркотик, с доставка от Колумбия и укрит в сувенири. По пазарна цена заловеното количество надхвърля шестотин хиляди лева.

Информацията е предоставена от радио Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...
В Пловдив не се смилиха над Георги Георгиев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).