Асфалтираха първата улица от строителната програма в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:42 / 11.04.2013
1702
Започнаха ремонтите в микрорайон А-10 в "Тракия", информира кметът Костадин Димитров. Той уточни, че вече е асфалтирана улицата и е разширен паркингът пред блок 28. Мястото не е ремонтирано от построяването на блока преди 35 години, споделиха жителите му. 

Костадин Димитров припомни, че строителната програма за тази година е насочена изключително към микрорайон А-10, където тази седмица се предвижда да започне и изграждането на тротоара покрай блоковете 30, 31 и 36 и детска градина "Еделвайс", където за първи път ще има тротоар до самия вход на жилищните блокове. 

"Това става благодарение на новата технология, която сме избрали, а именно тротоарите да се изливат изцяло от бетон, което е по-евтино от така познатите ни тротоарни плочки", уточни Димитров. Започваме изграждането на паркинг за 50 автомобила до блок 20", допълни кметът на район "Тракия".


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
На предизборно събитие кандидатите на ГЕРБ – Пловдив поискаха дов...
Пловдивчанка изживя истински ужас на Главната: Всички стояха и гл...
Десетки аварии днес - хиляди жители на Пловдив и региона остават ...
Най-накрая добра новина за родителите на малки деца в Пловдив
Община Пловдив изхвърля от ведомствения апартамент шефа на летище...
Единствено по рода си събитие се проведе на най-уникалния стадион...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).