Аварийно кърпят 10 улици в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:13 / 11.04.2006
1167
Аварийни пътни ремонти започнаха в район “Южен”. Спешно се запълват дупките по 10 улици, за които Първо РПУ изпрати сигнално писмо, че са в опасно състояние, поясниха от районното кметство. На обектите работи фирма “Драгиев и Ко”.

Вече са закърпени 300 кв. метра дупки по бул. “Ал. Стамболов”, днес довършват бул. “Н. Вапцаров”, на ред са “Стефан Стамболов” и ул. “Д. Талев”. Отсечката от бившите хали в кв. “Кючук Париж” до автогара “Родопи” ще бъде ремонтирана съвместно от “Хеброс бус”, ВиК-Пловдив и районната администрация. Транспортната фирма ще достави тръби за обратна вода, ВиК ще ги монтира, а кметството ще сложи асфалт.

То ще вложи в улични ремонти 300 000 лв., които ще събере от наеми за гаражи през тази година. С 12 700 лв., останали от миналата година, “Пътстрой инженеринг” преасфалтира изцяло ул. “Никола Динков”, която беше пълна с дупки и локви, съобщиха от кметството на район “Южен”.

В лошо състояние са “Георги Кирков” и “Михалаки Георгиев, но те ще бъдат ремонтирани, след като ВиК подмени тръбите на водопроводната мрежа, добавиха от там.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Много големи проблеми с водата в Пловдив от днес
Полицаи не трепнаха при вида на 40 лева
От последните минути: Нови два инцидента в Пловдив и до Скутаре
Три безплатни събития в Пловдив
Двама са в болница в Пловдив със счупени черепи
Откриха LSD в жилището на млада пловдивчанка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).