Австрийски енергийни дни на Международния панаир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 28.09.2004
1597
На 28-30 септември 2004 г. ще се проведе конференцията “Австрийски енергийни дни в България”. Събитието ще се състои в зала “България”, Конгресен център на Международния панаир, гр. Пловдив, съобщи пресцентърът на Министерството на енергетиката.Организатори са Австрийската енергийна агенция (E.V.A.) и Българската Агенция по енергийна ефективност (АЕЕ), в партньорство с Информационен и учебен център по екология (ИУЦЕ) и със съдействието на Стопанската камара на Австрия – Външно-търговско представителство, София.
Програмата на форума включва представяне на фирми-участници, проекти и продукти от двете страни и посещение на подходящи терени за осъществяване на проекти. В събитието ще участват 27 австрийски компании от областта на енергетиката, производството на консумативи и финансите. От българска страна са регистрирани представители на 117 фирми, областни администрации, общини, асоциации и сдружения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).