ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Автомобили газят зелените площи между бул. "Марица-юг" и реката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 13.03.2011Коментари (20)5574
Случаите, на безобразно паркирали автомобили в Пловдив, зачестяват по време на изложенията в града. Случаят този път касае зелените площи между бул. "Марица-юг" и реката, пише читател на редакционната поща на Plovdiv24.bg.

Снимките съвсем ясно показват няколко коли, спрели в градинката (виж галерята).

"Това са снимки от зелените площи между бул."Марица-юг" и река Марица от 10.03.2011 г. по време на "АГРА", Още веднъж се вижда хаосът при управлението на града и то при едно от най-значимите събития за годината. Този път кой е виновен за съсипването на зелените площи? Пак спреният облигационен заем, Дянков заради парите за Софийския боклук или Либийската криза?...", пише разгневеният читател.

Plovdiv24.bg предаде сигнала на директора на ОП "Охрана и сигнализация" Александър Стайков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
а като почне панаира и цялата зелена площ се превърне в платен паркинг какво правим
0
 
 
Всички шахти на ремонтираната отсечка от моста на Герджика до ВХВП са с откраднати решетки,но дали от мангалите или някой друг, не се знае.А тази отсечка официално ме е пусната,но минават коли.
+1
 
 
Какъв булевард Марица-Юг, такова нещо няма повече от година и никой не знае кога ще го има. Има една разкопана улица, друг затворен участък и това е. Разкопаната част на Марица-Юг също е станала паркинг, ама след като един "булевард" не става за движение, по-добре да се ползва като нещо друго. Такива са плановете на общината, кмета и Гошо Гергов. Това няма да е булевард, за такова чудо пари няма. Ще бъде паркинг дълго време, пък като благоволят да му променят статута, може би всички ще разберем. Четири месеца ремонт на 150м. отсечка и още не му се види края, не само края, ами и работници не се виждат. Другата отремонтирана отсечка седи затворена 8 месеца. Аз не знам как се нарича това отношение към пловдивчани, но се чувствам меко казано обиден от некадърноста и безхаберието на тези сладури!
0
 
 
Всичките ревете, но ако общината започне да си върши работата, тогава не само ще ревете ами и ще пищите на умряло. Паркинги няма, с тоя кмет няма и да има. Пак отидете да гласувате за него и после пак цъкайте с езика на такива снимки. Общината е безсилна да се справи с такива големи проблеми. Виж там да построи кенеф или да монтират някой паметник Сливчо няма равен. 1 булевард направиха със "зелена вълна" и той в едната посока (запад) не работи. Това е, с такива мухльовци толкова! И всеки ден ще има такива материали и всеки ден ще сте възмутени и утре всичко пак ще си е по старо му, та и по зле. Честото!
+1
 
 
Е точно там паркирането е ужасно - няма изградени места никъде и всеки спира където му падне. Така като гледам има място да се направят джобове за паркиране - ето го начина глупостите да престанат и хората да имат къде да спират.
+1
 
 
Абе то да беше само там хубаво, ама то в целия Пловдив е така, то да не кажа и в цяла България е така, елате вижте в смирненски, в кичука, на точна гара зад ПУ какво става, навсякаде е така. Ама общината само говори но не изпълнява...
+2
 
 
Преди дни бях свидетел на най безобразното шофиране от страна на таксиметраджия.Седеше си човека на светофара на Макдоналдс идвайки от към Военна болница и уж щеше да прави ляв завои към Бирената фабрика и изведнъж както си седеше поогледа се и без притеснение че има пешеходци направи обратен завои като за целта използва пешеходното островче,хората са направили скосените тротоари за майки с колички и за инавалиди не такситата да се качват по тротоарите бе ей.Много нагли хора има,не че аз съм от най-примерните на пътя обаче се опитвам да се поправям и никога не бих си позволил такова нало поведение.
0
 
 
Вчера следобед имаше охрана там и никакви коли ;)) Тукмо се чудех за кво е тази охрана там ;)
+3
 
 
Докъто Тъпите полицаи спят така ще бъде. Преди 5 Години ми бяха вдигнали трабанта тоест тоя на баща ми. Тогава Вдигнах супер як скандал на тъпите полицаи . Знака беше скрит зад дърво пред мен имаше Ауди зад мен Мерцедес Паяка вдигна трабанта . Когато отдох да си взема трабанта питах полицаите защо са вдигнали моята кола а другите седят още там той каза други нарушители там нямало. Тогава попитах какво правят онези коли отсреща , тоест паркирали покрай брега на марица , точно срещу паркинага за репатриране имаше 10 коли поне и седяха в тревните площи . Кзаха на полицая в Австрия тези ще ги вдигнат моментално и тои отговори :- Да ама тук не е Австрия Как ще се оправи България ?
+1
 
 
Направо от дежурната кола, без да се слиза от нея, да минава инспекторът и на бавен ход на колата да снима оттам всичките паркирани коли с видеокамерата, на която в единия от ъглите да се фиксира датата и часът с минутите. После да се разположи в офиса си, да вкара записа в компа и да съставя актовете на нарушителите и да си пие кафето. След което с пощенска картичка(с обратна разписка!) да им "честити печалбата" във вид на солена глоба. Колко му е? Еееех, мечтиииии!!! Иначе в плана за развитие на града сигурно е имало предвидени места за паркинги, обаче...връзкарите за строителство са винаги нащрек! Общината винаги по всяко време може да изкупи от частни лица два или три по-големи парцела на първо време и там да построи многоетажни паркинги. Въпрос на инициатива и добра воля от общинари, общински съветници и от нас "гражданите". Явно не сме дорасли още за нищо цивилизовано. Бавно, но сигурно вървим към превръщането на милата ни родина в "Кенефистан"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Да помогнем! Внук на "жълто-черна" легенда се бори с тежка болест
Катастрофи в България
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да (1080) 56%
Не (737) 38%
Не мога да преценя (127) 7%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: