БЧК – Пловдив, отбеляза Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:22 / 23.05.2007
962
Червенокръстците в Пловдив отбелязаха Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец със закъснение поради провеждащия се по това време Международен панаир. На 17 май т. г. беше организиран тържествен концерт в зала "Пловдив" на Новотела. По време на концерта бяха връчени награди за активна доброволческа дейност на членове, симпатизанти и партньори на БЧК - Пловдив. Със златен медал беше удостоен доц. д-р Никола Добрев - дългогодишен дарител и партньор на БЧК - Пловдив.

В програмата се включиха: вокална група "Незабрава", смесен камерен хор при храм "Св. Възнесение", детска вокална група "Омайниче", Red Cross Girls, формация "Express our soul", Еленко Гешев, възпитаници на ДОВДЛРГ "Олга Скобелева". Със воите изпълнения участниците направиха този ден празник не амо за наградените, но и за всички, съпричастни с дейността каузата на БЧК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...
Ексклузивно: Не приеха Небет тепе заради некачествено изпълнение!...
След тричасова транспортна блокада: Възстановиха движението през ...
Съединиха двата края на новия Бетонен мост!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).