БСП- депутати на среща в Земеделския колеж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:01 / 26.04.2009
729
На 27 април, понеделник, от 16 часа в Земеделски колеж - Пловдив ще се проведе среща между студентите и народните представители от Коалиция за България - Атанаска Тенева, Мария Вълканова и Радослав Иванов. Очаква се за дискусията на тема „Земеделие с интелект" във висшето училище да пристигне и Светла Бъчварова - заместник-министър на земеделието и храните и председател на Селскостопанската академия. Тя ще представи пред студентите анализ за състоянието и перспективите на българското земеделие и ролята на научно-изследователските институти и регионални центрове в консултирането на фермерите.

За развитието на земеделието в условията на криза с младите хора ще разисква депутатът и член на парламентарната комисия по земеделие и гори Мария Вълканова. Колегата й Радослав Иванов, който е и председател на подкомисията по усвояване на еврофондовете, ще говори за ролята на Държавен фонд „Земеделие" за подпомагане на фермерските дейности.

В дискусията утре народният представител Атанаска Тенева ще се фокусира върху качеството на висшето образование като приоритет на националната образователна политика в контекста на Болонския процес.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).