Баща от Пловдив потърси съдействие, коментарите обаче са повече от негативни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 24.03.2024
12022
"Това се случва до "Гроздовия пазар". Ако някой разпознае този човек ще съм му безкрайно благодарен, ако му предаде да върне взетата от него детска тротинетка или да ми съобщи къде можем да го открием. С добро намерение сме, само искаме да си върнем любимата на детето тротинетка. Благодаря предварително!", това написа баща днес от Пловдив в групата Seen in Plovdiv. Човекът търси съдействие, за да му бъде върната по всяка вероятност забравена детска тротинетка. Факт е, че никъде не се споменава, че тротинетката е открадната, но хората реагираха доста гневно на самата публикация и коментарите са повече от негативни, видя Plovdiv24.bg. Ето и част от тях:

"Поредната тротинетка забравена от родител ли? Чудя се за какво мислят повече родители,че си забравят превозните средства на децата първо ! Второ ако е влязло детето с родителя в някой магазин, то там ли е трябвало да се остави тротинетката? На това място дори пречи на преминаващите, защото не е била подпряна на магазина примерно ,ако са били в магазин. Да, от една страна дядото не трябва да я взима, но от друга дали ще е той или някой друг, оставено нещо на улицата без надзор е ясно, че ще изчезне. Другият път повече си пазете нещата!"

"Това действие не е правилно, в никакъв случай не трябва да бъде пример, но какво по-различно се очаква от оставена лична вещ, без надзор на публично място в най-бедната държава в ЕС? Безотговорна работа от страна на притежателя/родителя и детето."

"Той не я е откраднал. Намерил я е. Може да я взел, за да я подари на дете в нужда."


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Затваряйте прозорците! Пожар в Маноле, при който гори патешка тор...
Специална комисия следи строителството и парите за стадион "Локом...
Община Пловдив дарява последния имот на АПИ за финалното довършва...
Доста амбициозна програма за ремонти на район "Западен" - лек гаф...
Култово! В Пловдив автобус върви по 4 линии наведнъж, пътниците п...
Район "Южен" с нова придобивка за над 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).