Белла България откри първата детска площадка по инициативата "Повече сигурни места за щастливи игри"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:08 / 30.05.2009
1880
Първата новоизградена детска площадка по инициативата на Белла България „Повече сигурни места за щастливи игри" бе открита по повод Деня на детето в Пловдив от изпълнителния директор на компанията Елза Маркова и кмета на район „Тракия" Гиньо Матев.

„Целта ни е да създадем безопасни места за игра на нашите деца и да допринесем за повишаването на сигурността на средата, в която растат и играят те," каза Елза Маркова. „Радваме се, че в Деня на детето децата на Пловдив имат още едно място за игра, където да лудуват на воля, а родителите да са спокойни за сигурността им", допълни тя.

„Настоящата икономическа ситуация изправя бизнеса от региона пред сериозни предизвикателства. Поздравявам Белла България, че дори и днес продължава да бъде съпричастна към проблемите на обществеността в нашия град и създава сигурни места за щастливи игри на децата на Пловдив", каза Матев.

Първоюнският празник зарадва децата с много подаръци и лакомства и създаде незабравими спомени от срещите с хотдога и ръкохватката „Сачи".

Новоизграденият детски кът е резултат от съвместните усилия на Белла България и Община Пловдив, район „Тракия". Пловдивският квартал е с най-голям брой млади семейства, а ежегодно броят на новородените нараства със стотици.

Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми у нас. Като партньор в инициативата „Аз спасявам живот", Белла България избра да работи в подкрепа на обществената каузата за повишаване на сигурността на българските деца. Водени от идеята за създаването на безопасни и модерни места за игра на децата на България, Белла България стартира национален проект за изграждане на нови детски кътове в големите градове в страната.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).