Белла България с отличие за качество на храните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:16 / 17.07.2009
3460
Белла България бе отличена като водеща фирма в областта на безопасността и качеството на храните от Тюф Норд България по повод 10-годишнината на представителството на немския сертифициращ орган на системи за управление на качеството в страната Тюф Норд Груп. Отличието беше връчено от управителя на Тюф Норд България Стоян Йотов на изпълнителния директор на Белла България Елза Маркова.

„През последните 8 години работихме усърдно за повишаване качеството на управление на всички процеси в Белла България и гарантиране сигурността на потребителите", каза Елза Маркова. По думите й, въвеждането и прилагането на системите за управление на процесите в компанията е ускорило темповете на успешното бизнес развитие и е сред основните фактори превърнали я във водеща в хранително-вкусовия бранш у нас.

Лидерските позиции на Белла България се дължат и на постоянната работа в посока на отговаряне на очакванията на потребителите. Компанията създава, развива и предлага иновативни продукти от растителни масла, месо и тестени изделия в различни ценови сегменти, които отговарят на очакванията на потребителите за постоянно високо качество и разумни цени като работи отговорно с бизнес партньорите си и доставчиците. Сред най-популярните марки на компанията са Белла, Фамилия, Томми, Флора, Сачи, Леки, Перелик. За да гарантира сигурността им и качество на всеки неин продукт, Белла България е сред първите у нас въвели системата за самоконтрол на критични точки HACCP, която осигурява безопасността на храната от добиването на суровината до крайния потребител.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).