Безплатни занимания за деца със специални образователни потребности

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:30 / 01.06.2013
4003
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
За първа година педагозите от ПУ "Стефан Караджа" организират безплатни занимания по интереси за деца със специални образователни потребности от Пловдив. Според интересите и потребностите си детето може да се включи в занимания на клуб "Вълшебния свят на буквите", клуб "Опознай Родината", клуб "В света на математиката", клуб "Занимателни игри", клуб "Ръцете ми създават красота", в спортни и логически игри.

Развиващо действие имат предлаганите занимания по танци, арт-терапия, приказкотерапия, музикотерапия, кинезитерапия, трудотерапия, заниманията по Монтесори и с логопед.

С децата има възможност да се работи в модерна сензорна стая, реновирана и оборудвана със средства от инициативата на пловдивските студентски съвети - OPEN STUDENT FEST 2012 и на френската асоциация "БОН МИН".

Заниманията ще се проведат за времето от днес до 15.06.2013 г. в сградата на помощното училище. Графикът на дейностите е публикуван на сайта на училището: www.pu-sk.com . Заниманията са част от лятната ваканционна програма за деца и ученици от Пловдив.

Включените в инициативата 20 педагози на специалното училище вярват, че ще могат да направят лятото на децата по-цветно и забавно.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард
Побългариха една от новоремонтираните улици в Пловдив
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).