Библиотека "Иван Вазов" представя ново техническо оборудване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:00 / 26.07.2012
2983
На 31.07.2012 г. (вторник) от 10.00 часа в Народна библиотека "Иван Вазов" Пловдив ще бъде представено последното попълнение - техническо оборудване за Дигитален център при библиотеката.

Проявата ще уважат с присъствието си Стефан Стоянов, зам.-кмет "Култура, образование, туризъм, иновации, развитие и европейски политики" на община Пловдив и Величка Шопова, народен представител, член на парламентарната Комисия по култура, гражданско общество и медии.

Новозакупената самостоятелна сканираща станция ONYX A2 е разположена на ІІ-ри етаж, където предстои да се премести Дигиталният център, и има разнообразни възможности:

сканира оригинали на книги, подвързани документи или отделни листи с формат A2 в PDF, JPG, TIFF, с максимална резолюция 400х400 dpi и време на сканиране 3.4 сек., притежава напълно автоматични настройки, сканира в цвят и в полутонове, има изходи към USB и опция за директно принтиране.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Жителка на Пловдив е изрекла пророчески думи дни преди трагедията...
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден...
Пожар гори край Пловдив, вижда се чак от Асеновград
С множество събития в Пловдив бе почетена 116-та годишнина от обя...
Тримата задържани с америций не знаели, че е радиоктивен, а само,...
В къща в Пловдив откриха още една плочка, източник на йонизиращо ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).