Бизнесмен от Пловдив сипа на брокерите: Не е сериозно да снимаш шпакловката и замазката и да искаш да продадеш имот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:14
8016
Как един брокер трябва да подготви един имот за продажба и за оглед и как да го покаже онлайн? На този въпрос отговаря пловдивчанинът Мирослав Язов, собственик на агенция за недвижими имоти.

"Средностатистическият брокер на недвижими имоти в Пловдив прави точно нищо, за да го направи това всичко. Сигурно тези думи ще предизвикат хейт, но аз държа на хейта много.

Това, което се прави, е срамно. Да продаваш имот с безплатна обява във Фейсбук, не е работа. Отишъл си, снимал си, пуснал си една обява и чакаш. После им се чудят защо хората не ги харесват и не използват услугите на брокерите.

Не е сериозно да снимаш шпакловката и замазката и да искаш да продадеш имота. Никой не инвестира, а това е бизнес и трябва да се инвестира. Ако един брокер иска да успее, трябва да инвестира  - в обучение, реклама, техника, без значение в какво точно", обясни Язов в епизод на "Реално за Имотите" на "Реалистимо".

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите
Три дни здрав рок в Пловдив
Мият Главната на Пловдив с шампоан 8 часа
В Пловдив ще говорят за опасното вещество, източник на йонизиращо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).