ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бизюрев си призна всичко! Убил е Митко с 5 удара в тялото и корема
Автор: Стойчо Генов 11:57 / 21.08.2024Коментари (3)16829
Рангел Бизюрев, който е обвинен в убийството на Димитър Малинов в село Цалапица, разказа днес пред съда своята версия за фаталния инцидент, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 30-годишният мъж сам пожела да даде обяснения още преди да бъдат изслушани свидетелите по делото.

Неговият разказ, както и отговорите на зададените му впоследствие въпроси, продължиха близо 2 часа. Бизюрев призна, че е нанесъл общо 5 удара на Митко - 4 с двете си ръце в неговия торс и един с коляно в корема. Свидетел на боя е бил единият от близнаците - Борислав Динков, с когото заедно заровили по-късно тялото на Димитър Малинов. Другият близнак - Валентин, пък "помогнал" с донасянето на кирка и лопати.

През цялото време Бизюрев повтаряше, че не е заплашвал и не е принуждавал по никакъв начин близнаците да му помагат.

Ето целия разказ на Рангел Бизюрев в съдебната зала днес:

Работих в Германия една година и реших да се прибирам в България. Живеех в Хамбург, където работих в строителството, занимавах се с гипсокартон. Купих си двупосочен билет и се прибрах, за да се видя с близките си.

Беше четвъртък, когато разбрах, че в Цалапица ще има барбекю в парка и реших да отида. Имаше хора и всеки си беше взел хранителни продукти и алкохол. Аз също. Купих си 4 бири, бутилки от 330 милилитра.

Седяхме на пейката и си говорихме, а Борислав Динков седеше до мен. Тогава дойде Йордан Пунгеров и ми каза, че предишния ден съм бил 20-30 минути тема на разговор за Димитър Малинов. Говорил е пред други хора по мой адрес и ме е обиждал. Наричал ме е “дълга мастия", “педераст", “боклук" и какво ли още не.

През тези 2 седмици, в които бях в България, с Димитър съм се виждал точно два пъти и то случайно - в общи компании. Казахме си само "здравей-здрасти". Когато разбрах какво е говорил за мен, помолих Борислав да му пише и да се срещнем с него. В онази вечер не съм пил твърд алкохол, не съм заплашвал никой, не съм карал никой насила. Не съм бил повлиян от алкохола, защото бях изпил само 2 от бирите, а аз все пак съм 120 кг. Не съм пил джин, аз даже въобще не пия джин.

Димитър отговори на Борислав, че е вкъщи и да дойде да го вземе. Тръгнахме с Борислав - той шофираше мерцедеса, който беше на баща му.

Преди да стигнем къщата на Митко, аз слязох предварително от колата и отидох в съседната улица. Мястото беше на около 50 метра от къщата на Митко. Борислав го взе и двамата дойдоха при мен. Колата спря по средата на улицата, Митко беше до шофьорското място отпред, а прозорците бяха свалени. Аз се приближих и когато той слезе, го питах защо е говорил такива неща за мен.

Той ми отговори, че не съм аз човекът, пред когото той трябва да дава обяснения. Когато първо чух какво е говорил, се подразних. След като чух как ми отговори, отново се подразних, но и се почувствах силно наранен.

Бутнах го с лявата ръка в неговото дясно рамо. След това го бутнах с дясната ръка, а после с двете ръце в гърдите. Той се удари в дървото на улицата, залитна и падна на едното коляно. След това стана и тръгна към мен да ме удря с юмрук. Последва боричкане в изправено положение. Нанесох му два удара с моята лява ръка в областта на торса. После 2 удара с дясната ръка също в областта на торса. Нанесох му и един удар с моето дясно коляно в корема.

Удари в лицето не е имало, не съм нанасял ъперкъти. Нямаше никъде кръв - нито по лицето му, нито по тениската. Не съм нанасял ударите, за да го умъртвявам. Не съм очаквал, че от 4 или 5 удара могат да се случат такива фатални последствия.

Не е ставало въпрос за момичета, пари, наркотици и там някакви кредити, за каквито се пишеше в медиите. Всичко стана заради тези обиди по мой адрес.

След удара с коляното, бутнах Димитър с две ръце в дървото. Той падна и каза: Спри, удари ме лошо!

Това беше. Аз го погледнах за секунда и не казах нищо. Качих се в колата и потеглихме. Тогава видях как Митко се изправя и казах на Борислав да спре колата и да се върне. Слязох и се затичах към улицата и видях, че Митко беше паднал по гръб на 20 метра от мястото с телефон в ръка.

Когато го видях, се паникьосах и се шокирах - той нямаше жизнени показатели. Опитах да го свестя, проверих му пулса два пъти, но никакъв резултат. Върнах се при Борислав и се качих в колата, като му обясних ситуацията.

След това отидохме двамата на мястото. Борислав също опита да го свести, удари му няколко шамара, но без резултат. В паниката попитах Борислав: Какво правим? Взехме му телефона и се качихме в колата. Той ми каза да извадя SIM-картата и опита да изтрие някакви неща. Не съм казвал накъде да шофира, той караше в неизвестна посока. Излязохме от селото и изхвърлихме телефона в канала.

Оттам тръгнахме обратно към селото. Борислав звънна на малко дете, някой си Атанас Гунчев, ако не се лъжа. Каза му да отиде и да провери дали има хора на въпросната улица.

При пристигането ни на  улицата, на която живее Димитър Малинов, Атанас ни чакаше там, размениха си приказки с Борислав и след това той му каза да изчезва. Митко си беше на средата на улицата, тялото не беше местено. Борислав даде колата на заден ход до тялото. Попитах го: Какво правим? Той ми отговори: Качваме го в багажника.

Бях се паникьосал.  Качихме го в багажника, след което той звънна на брат си Валентин и му каза да вземе кирка и лопата. Отидохме на сметището, където Борислав отвори багажника и отново проверихме, че Митко нямаше пулс. Тогава Валентин го видя и попита какво е станало, а аз му отговорих, че не знам и че всичко е станало за по-малко от минута.

Двамата братя търсиха къде да бъде изкопана дупката и харесаха място. Аз и Борислав копаехме, а Валентин си тръгна. Сложихме тялото го в дупката и го засипахме с пръстта отгоре.

След това Борислав ме остави вкъщи. Опитах се да заспя, не се получи.

На сутринта заминахме за морето с Никола Генев и Данчо Христов. В петък вечерта Валентин ми се обади и ми каза, че с Борислав ще отидат да сложат отпадъчни материали на мястото. Не съм ги карал да правят това, нито да мият колата, с нищо не съм ги заплашвал. С тях имах само една уговорка - ако нещо случайно стане и ги питат полицаите, аз да кажа, че аз съм карал колата, защото съм имал среща с някаква циганка и уж съм я возил до полето.



Още по темата: общо новини по темата: 199
10.09.2024 »
10.09.2024 »
10.09.2024 »
02.09.2024 »
02.09.2024 »
02.09.2024 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Всички от Цалапица са такива! Тарикати, лъжци, доносници. Всичкознаещи и всичкоможещи и устата не може да им се затвори от правота.
+4
 
 
тея тримата наркомана - Рангел и близнаците, това са човешки отпадък! Трябва да лежат ДО ЖИВОТ!!!
0
 
 
Страхотно съчинение, само че това не е час по литература.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
Природни стихии
Край с хартиените медицински бележки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: