Благотворителен арт-базар в подкрепа на Васил Бамбурски в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:23 / 29.11.2013
1350
На 01.12.2013г. (неделя) ще се проведе благотворителен арт-базар в кафе-галерия "Мароко" в подкрепа на Васил Бамбурски. Младият баскетболист страда от остра лимфообластна левкемия и спешно се нуждае от костно-мозъчна трансплантация.

Инициатива ще протече сред музика и приятели в уютната атмосфера на кафе-галерия "Мароко" в Пловдив, Стария град. На благотворителното изложение ще бъдат представени картини, ръчно изработени подаръци и книги.

Събитието се организира със съдействието на интернет сайта www.llbsfound.org - "Обичай живота и вярвай в спасението". Интернет платформата е насочена към публикуването на полезна информация в областта на проблемите, свързани с онкологичните и други тежки заболявания. Не на последно място сайтът подпомага популяризирането на дарителски кампании на на хора, страдащи от гореизброените категории заболявания, в борбата с които има нужда от специфично и системно лечение, от полагането на посттерапевтични, на специални медицински грижи и др.

В благотворителното събитие ще се включат авторите Георги Коларов, Тодор Ангелиев, Ангел Пачаманов, Диана Папазова, Петя Хинкова, Алек Александров, Тоню Цанев, Андрей Кръстев, Ази, Галя Кръстева, Кирил Кирезиев, Мина Денева, Марина Кошинска, Боряна Лефтерова. Музикалните изпълнения ще са на Симеон Симеонов (пиано) и Звездана Новакович (вокал).

Благотворителната изложба-базар ще се проведе от 11-19ч. кафе-галерия "Мароко" се намира на ул. "Проф.Крикор Азарян" №7, Стар град, Пловдив (с/у хотел "Хеброс"). Включете се, за да помогнем на Васил!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).