Благотворителен бал в един от най-изисканите ресторанти в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:00 / 21.10.2024
3664
Благотворителен бал за подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми организира Студентският съвет към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски“. Събитието ще се състои на 31 октомври вечерта в ресторант "Амбасадор“ на територията на хотел "Тримонциум“, съобщи доц. д-р Борян Янев - заместник-ректор на висшето училище. Кувертът за вечерята със забавна програма е на стойност 100 лв. На място ще бъде разположена и дарителска кутия за допълнително подпомагане на каузата.

Всички събрани средства ще бъдат преведени на фондация "Искам бебе“, която е посветила работата си на двойки, решили да сбъднат мечтата си за своя собствена рожба. Според различни изследвания бездетните хора в Пловдив са няколко десетки хиляди.

Броят им няма как да е съвсем ясен, тъй като много от двойките са обезверени или не признават проблема си, проверили са от Студентския съвет на Пловдивския университет. Те призовават пловдивчани да се присъединят към специалната вечер. За щедрите гости ще има и томбола с награди.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанинът Лазар Радков: За първи път ми се случва със сметка...
Шофьорката, блъснала ученичка в Пловдив и избягала, поправи грешк...
Опасен престъпник е арестуван в Пловдив
Полицията издирва шофьорка, блъснала ученичка в Пловдив: Не казва...
"Възраждане": Политиката на българската държава следва политиката...
В Пловдив предстои събитие, неподходящо за лица под 18 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).