Благотворителен търг на вино в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 22.11.2013
752
"Ротаракт клуб" Пловдив за трета поредна година организира благотворителен търг на вино. Той е една идея, която с времето превърнахме в свой ежегоден проект. С помощта на приятели, дарители и съдействието на местни фирми и винопроизводители ние, младежите от "Ротаракт клуб" Пловдив, успяваме да дарим надежда вече две години. Каузата, зад която заставаме и тази година, е бедността. Бедността, която осъжда на глад възрастни хора, самотни майки, а дори и деца.

По официална статистика бедността в област Пловдив се е увеличила с 17% спрямо 2012 година. Отново по официална статистика в графата социално слаби попадат около 30 000 души. Само 2000 от тях получават адекватна помощ и подкрепа. През последните две години ние успяхме да дарим на още 20 човека топъл обяд в продъжение на 4 месеца. 

Тази година отново сме подготвили интересна програма - освен да закупите оригинална бутилка вино ще можете да се насладите и на танцови изпълнения, да участвате в томбола с множество награди и да дегустирате различни сладки изкушения.

Ние знаем, че не можем да се преборим с всички несправедливости, но се надяваме с Ваша помощ да направим света малко по-добър и усмихнат. Ние просто вярваме.

Вярваме, че благородството и милосърдието не са просто забравени добродетели. Вярваме, че преди да бъдеш който и да е, първо трябва да бъдеш човек. Помогнете ни заедно да докажем, че трудните времена, в които живеем не се прекършили човешкото в нас. Помогнете ни да подарим топъл обяд на нуждаещи се, заявяват от "Ротаракт клуб" Пловдив.

Проектъта се реализира с любезната подкрепата на БЧК в обществена трапезария - гр.Пловдив, ул."Изток" 48

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).