Близо до Пловдив заловиха водач, превозвал нелегално пътници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:32 / 18.01.2013
2446
Специализирана полицейска операция бе проведена вчера на територията на Община Пловдив по повод получен сигнал от транспортна фирма за нелегален превоз на пътници срещу заплащане, дублирайки маршрути и разписания, изпълнявани от лицензираните превозвачи по договори с общината. В операцията участваха служители от секторите "Противодействие на икономическата престъпност" и "Пътна полиция", както и от ОО"КД-ДАИ"-Пловдив. 

Установен е бил един случай на нелегален превоз на пътници. А.М. /52 г./ от Девин - водач на лек автомобил "Фиат Скудо", е превозвал с вана си седем пътници от Девин за Пловдив срещу заплащане на цената на автобусния билет за тази дестинация, без да притежава необходимата правоспособност. 

Той е бил спрян за проверка близо до Пловдив. На шофьора е съставен акт от служителите на ОО "КД-ДАИ" - Пловдив, а автомобилът е спрян от движение за 6 месеца и отведен на наказателен охраняем паркинг на Община -Пловдив.

Служителите от сектор"Противодействие на икономическата престъпност" са образували предварителна проверка срещу А.М. за извършено престъпление по чл. 324 от НК. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдив отбелязва 116 години от обявяването на Независимостта на ...
Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Изнасят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в Пловдив
БМВ излетя от кръстовище в Пловдив - няма ни шофьор, ни номера
Днес спират движението по част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).