Бъдещи мениджъри в туризма посетиха Общинския туристически център

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:21 / 16.06.2009
734
Експертите от Общинския туристически център - Пловдив проведоха днес поредното информационно занимание с ученици от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" Пловдив. Бъдещите мениджъри в туризма бяха запознати с дейността на центъра от създаването му през 2006 година до днес, с възможностите за получаване на информация за туристически обекти и културни събития, с интересните инициативи на експертите. Участниците се включиха ентусиазирано в сглобяването на пъзел от кубчета, изобразяващи различни забележителности от Пловдив.

Своеобразната картонена мултимедия и прожекцията на филми за града в конферентния кът на центъра обогати познанията на учениците по специалността и те с благодарност отбелязаха интересната и многообразна работа на информационните специалисти като споделиха, че с радост биха работили на това уютно и интересно място.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024
Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!
Снимка на странно монтиран климатик в Пловдив тотален хит в мрежа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).