Център за премахване на хроничната болка откриват в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:25
652
Център за премахване на хроничната болка предстои да заработи в ДКЦ II в Пловдив. Откриването е на 22 октомври от 12.00 часа. Центърът ще действа под мотото "Живот без болка" и в него ще преглеждат водещи специалисти, съобщи управителят на здравното заведение д-р Валентина Костуркова.

Това са ортопедът д-р Николай Петков, неврологът д-р Татяна Ярославова, ревматологът д-р Марияна Желязкова и физиотерапевтите д-р Росица Узунова и д-р Атанас Попов.

Пациентите ще минават през тези специалисти, които ще им изготвят индивидуален алгоритъм на лечение. То може да включва интравенозна терапия и алтернативни методи, като плазмотерапия и физиотерапевтични процедури.

Хроничната болка е сериозен здравен проблем, който засяга милиони  по света. Тя влияе на само на физическото състояние на пациента, но и на психическото здраве, както и на общото качество на живот.

В лечението ще бъдат внедрени най-новите методи и технологии.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-добрата лекарка за 2024 година е пловдивчанка
Пловдивчанин: Тази ужасяваща визуална реклама е крайно неподходящ...
Сигнал: Писна ми на това кръстовище да ме засичат идиоти и безхаб...
Наглецът на деня: Не те ли е срам?
В Пловдив тази сутрин е по-студено, отколкото на връх Мусала
ГЕРБ кани на концерт в парк "Ружа"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).