Частна детска градина "Джой" започва записване за новата учебна година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 04.09.2023
3190
Здравейте мили родители! 

Настъпил е вълнуващият момент, когато Вашето малко дете е пораснало достатъчно, за да прекрачи прага на детската градина. Хиляди мисли нахлуват в главата Ви – как ще се адаптира, дали ще се чувства комфортно, как ще се отнасят с него, ще го разбират ли, как ще общува с другите деца, какво ще научи... дали сте направили правилния избор...?! 

Ще Ви разкажа за нашата детска градина – мястото за Вашето дете! 

Създадох градината преди повече от 30 години и тя стана първата лицензирана частна детска градина в Пловдив. Благодарение на прекрасните учители в екипа ми през годините, детска градина "Джой" съществува до днес! Защото най-важното  в нашата професия е учителят – за когото професията е (при)звание! Този, който умее да проникне в душевността на всяко дете и да разбере неговите тревоги и желания, способности и потребности! Този, който ще съумее да го предразположи да покаже какво го вълнува и какво може! Този, който ще създаде приятна творческа атмосфера и ще го мотивира да опознава света около него, да играе, учи и твори! Този, който ще го утеши в труден момент и ще го мотивира и стимулира, и чиято любов ще чувства! Който ще открие и развие индивидуалния талант на всяко дете – художествен, музикален, математически или артистичен! Този, на когото детето ще повярва! 

Оттук нататък всичко е лесно – английски език, математика, литература, музика, рисуване... Увлечени в игри и забавления децата дори не разбират, че учат. А Вие ще се учудвате колко много научават седмица след седмица, когато в петък донесат папките си, пълни с рисунки, материали и картинки и Ви разказват по тях. 

И когато дойде краят на учебната година, тези прекрасни създания ще Ви изненадат с невероятно представление на английски език, което ще Ви трогне от умиление...През годините сме написали многобройни сценарии за пиеси и сме създали десетки костюми за да може всяко дете да изживее своята приказка! Елате, за да я изживеете и Вие!   

За повече информация посетете сайта ни: www.elk-joy.com  

Нашата градина е малка, но имаме големи сърца! С всяко дете работим индивидуално с много обич и ентусиазъм! Децата, минали през детската ни градина, показват изключителни успехи във всички сфери от живота, печелят състезания и награди, а някои имат междунатодни признания. "Джой" е перфектният старт за всяко дете!          

Е-mail: joykindergarten23@gmail.com, тел. 0878926894 

Йорданка Павлова - директор

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал до Plovdiv24.bg: Натъпкани сме като прасета, ще се задушим...
Пловдивчанин повдигна ризата на мъж, разкри измама на мафията от ...
Млад шофьор не спря на "Стоп", последва сблъсък с камион
Митрополит Николай прие новия директор на МВР Пловдив
По телефона от Пловдив: Ало, синът ти катастрофира и уби дете
В Пловдив има 212 000 регистрирани коли, още толкова влизат в гра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).