Четири публични поръчки е обявила пловдивската дирекция на МВР

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
09:40 / 15.12.2013
1549
ОД МВР Пловдив е обявила 4 обществени поръчки, научи Plovdiv24.bg. Първата е за доставка на резервни части за щатни леки автомобили от марките "Опел", "Форд", "Фолксваген", "Пежо", "Мерцедес" и "ВАЗ. Втората за доставка на консумативи за принтери за нуждите на дирекцията. Третата за доставка на масла, филтри, хидравлични течности, устройства за филтрация, греси и смазочни материали за щатни автомобили, а четвъртата публична покана е за доставка на канцеларски материали за нуждите на местната полиция. Всички публични покани са публикувани на сайта на Агенцията по обществени поръчки на 12 декември и са с валидност до 30 декември.

66 хил. лв. е стойността на всяка от поръчките.

Доставките да се извършват по предварителни заявки и на най-ниските цени. Предложените цени следва да включват всички разходи, направени от изпълнителя до предаването на стоката в склада. Доставките да се извършват в срок до 2 дни, след получаване на заявката. При всяка доставка следва да се представя сертификат за всеки артикул по вид, се казва още в публичните покани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гъст черен дим в Пловдив, два екипа на пожарната са на място
Масово глобяват пловдивчани
Нова придобивка за близо 120 000 лева за район "Тракия"
Битката на Денис срещу коварното заболяване продължава, даряват о...
Пловдив се включва в "Общата молитва за мир"
Днес затварят за движение булевард в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).