Четирима пияни шофьори са заловени вчера в Пловдив и региона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:12 / 24.03.2005
525
Четирима шофьори бяха заловени вчера да управляват автомобилите в Пловдивския регион си след употреба на алкохол. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства, съобщиха от РДВР.
Вчера около 7 часа на бул.”6-ти септември” в Пловдив полицаите са установили с алкомер, че З.С. (34 г.) шофирал с 3,22 промила алкохол кръвта си. Малко преди това З.С., който пътувал с “Фолксваген Транспортер”, при мокър паваж се завъртял на платното и ударил изпреварващия го лек автомобил. Няма пострадали при този инцидент.
Днес в 00.20 часа в Асеновград на ул.”Княз Александър Батенберг” автопатрул на районното управление спрял за проверка лек автомобил “Опел Вектра”, чийто водач Б.А. (42 г.) управлява “Москвича”-а си с 1,44 промила. Вчера в Стамболийски в полунощ полицаи са констатирали, че И.С. (40 г.) от същия град е седнал зад волана след добър запой. Алкомерът показал, че той е шофирал с 3,38 промила алкохол в кръвта си.
Вчера на пътя Пловдив-Марково лек автомобил “Вартбург” с водач К.Х. (46г.) от Марково се преобърнал извън пътя. К.Х. изоставил колата, напуснал местопроизшествието и се прибрал вкъщи. Полицаите установили с дрегер, че в кръвта му имало 2.47 промила алкохол. К.Х. бил и с порезна рана на главата.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).