Четирима пострадаха вчера на заснежените улици в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:16 / 02.03.2005
1401
Падналият вчера сняг затрудни сериозно движението в Пловдив и причини доста пътни инциденти. Те зачестиха вечерта, когато отново заваля и в продължение най-малко на час дори главните пътни артерии бяха покрити със сняг. За четирима пострадали при пътни инциденти снощи в града съобщават от РДВР.
Около 17 часа неизвестен засега автомобил е блъснал 79-годишната пловдивчанка А.П., вследствие на което жената е получила хематом на тазобедрената става. Инцидентът е станал на кръстовището на бул.”Източен” и ул.”Лясковец”. По първоначални данни пешеходката е пресичала неправилно, а колата се е движела с несъобразена скорост.
В 18.10 часа на околовръстния път край Пловдив лек автомобил “Хюндай”, управляван от Н.Ж. (50 г.) от Пловдив, излязъл извън пътя и се блъснал в билбордове. По първоначални данни причината за случилото се е несъобразена скорост при завой при непочистено заснежено пътно платно. Водачът и пътничката на предната седалка Д.П. (26 г.) са с контузии по главата.
Около 18.30 часа на кръстовището на булевардите “Васил Левски” и “България”. Лек автомобил “ВАЗ” с водач Т.Г. (24 г.) от Пазарджик се блъснал в електрически стълб. Причината – несъобразена скорост по заснежен път. Т.Г. е с контузни рани по главата.
На двчерашния месечен отчет на РДВР-Пловдив бе съобщено, че през февруари са станали 80 катастрофи, с 16 повече от същия месец на миналата годиа, при които са загинали 11 души, а други 94 са ранени. Началникът на полицията полк. Ангел Рангелов отново изрази недоволство от работата на фирмите за почистване на пътищата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
Тежка катастрофа със загинал край Пловдив
Огромен клон се стовари на оживена улица в "Каменица"
Катастрофа в центъра на Пловдив, младеж се натресе в джип
Сигнал: Индийци вече карат автобуси в Пловдив! Не говорят българс...
В Пловдив санкционират за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).