Четвърта международна дентална лазерна академия в МУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 04.04.2013
2733
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От днес до шести април 2013 г. в залите на Факултета по дентална медицина - Пловдив от 9.00 ч. ще се проведе Четвъртата международна дентална лазерна академия (официалното откриване е на 05 април от 9.00 ч. в зала "Аула Магна", Факултет по дентална медицина - бул. "Хр. Ботев" №3). Това събитие под официалната организация и домакинство на Факултета по дентална медицина в Пловдив, е единственото по рода си в България. В него ще вземат участие над 170 специалисти по лазерна терапия в денталната клинична практика. Цифрата на регистрираните за участие расте непрекъснато.

Свои доклади ще изнесат 19 престижни лектори. Те ще представят свои наблюдения и открития в най-новите направления в лазерната дентална медицина.

По тези направления в денталната медицина работят специалисти в редица европейски държави и САЩ. Активно участие в програмата на Четвъртата международна дентална лазерна академия ще вземат и проф. Джовани Оливи, проф. Роли Коренблит и проф. Умберто Ромео - водещи клиницисти в Италия.

С помощта на лазери успешно се лекуват редица социално значими заболявания, като пародонтит, премалигнени лезии на устната кухина, някои форми на рак. На Академията ще бъдат представени и някои абсолютно нови приложения на лазерите, като лазерна акупунктура, фотодинамична терапия, козметична стоматология. В рамките на академията ще бъдат проведени орални презентации и клинични демонстрации.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Днес спират движението на част от пловдивски булевард
Пловдив чества Независимостта на България
Нагъл, по-нагъл - джип в "Капана"
Искаме 2 млн. лв. от държавата за един от стадионите на Пловдив
Пловдивчани ще се бръкнат 4,8 млн. лева заради драскачите по стен...
Спират движението на част от пловдивски булевард


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).