Четвърти пехотен батальон заминава за Ирак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:41 / 27.11.2004
673
Семействата на рейнджърите от четвъртия български батальон за Ирак се събраха днес на летище Крумово, за да изпратят своите близки. Полетът обаче беше отложен поради съображения за сигурност, съобщиха от Министерството на отбраната.
Да зърнат за последен път своите момчета още на обяд на летище Крумово пристигнаха близките на бойците от 4 контингент, които заминават за Дивания. Очакваше се първата група на батальона да излети в 15 часа. В послeдния момент обаче стана ясно, че полетът е отложен за неопределено време. На семействата на рейнджърите не бе съобщено по какви причини заминаването се отлага.
Рейнджърите се подготвяха за мисията в Ирак в карловската военна бригада и днес пристигнаха оттам, но вместо на летище Крумово бяха откарани в поделение в Пловдив, където успяха да се сбогуват със своите близки. Много от рейнджърите от първата група от 4-тия батальон вече са участвали в миисите ни в Ирак. Те заминават под ръководството на подполковник Димитър Шивиков. Информацията е на телевизия Евроком.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Мария Лалева с нова книга, ще я представи и в Пловдив
Електромобил и "Ауди" в лек сблъсък на "Гладстон"
Арестуваха и директора на Смолянския театър, полицаи го разпитват...
Пиле няма да може да прехвръкне, Пловдив почернява от полиция
Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Окончателно: Догодина ще затворят важно кръстовище в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).