Чистачките в Пловдив получиха по 120 лева коледни премии

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
15:07 / 02.01.2014
2358
Всички 782 служители на ОП "Чистота" получиха коледни бонуси. Това каза пред репортер на Plovdiv24.bg директорът на общинското предприятие Иван Стоянов.

"Служителите на "Чистота" са постоянно навън, на улицата, където често и пречат, но си вършат работата и поддържат чистотата. Те заслужават тези бонуси", коментира Стоянов.

Коледен бонус служителите на ОП "Чистота" получават за първа година и той е в рамките на 120 лв. Директорът на предприятието обясни, че бонусите се изплащат от фонд "Работна заплата". Събраните във фонда финанси обикновено се разходват за извънреден труд, какъв са даваните от "Чистота" дежурства. Тази година обаче парите във фонд "Работна заплата" са били достатъчно, за да бъдат дадени и празнични бонуси на работниците.

По повод на закъснели плащания на заплати на работниците, които се грижат за чистотата в Перник, Стоянов коментира, че тук подобни закъснение няма. Освен това са изплатени и натрупаните милион и 200 хил. лв. задължения, които ОП "Чистота" е имало преди две години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на сем...
Над 30 свидетели са разпитани за инцидента със самолет край "Граф...
Вече има окончателно решение за доктора, убил Жоро Плъха в Пловди...
Прокуратурата в Пловдив разпитва експерти от Министерството на ку...
Асфалтират един от най-продължително ремонтираните булеварди, зат...
Пловдивски криминалисти задържаха двама в момент на наркосделка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).