Читател за аварията на бул. "Източен": ВиК направиха друга беля

Автор: Диана Бикова
Коментари (1)
13:13 / 21.06.2024
4365
Екипите на ВиК Пловдив, които работят по смяна на спирателни кранове на бул. "Източен", са пробили тръбата на минаващия оттам газопровод, съобщи читател на Plovdiv24.bg. Газта в района е спряна и екипи на "Ситигаз" са на място.

"Докато отстраняват авария, ВиК направиха друга авария" -  коментира нашият читател. Той не е усетил специфичната миризма на газ. Полицейски патрулки са отцепили движението в двете посоки по булеварда. На мястото е пристигнал автомобил на пожарната, няколко коли на ВиК и на "Ситигаз".

Около обяд трафикът е бил пуснат, но екипите на газовото дружество продължават и към момента да работят по отстраняване на повредата.  

Както по-рано съобщихме, екипи на водното дружество извършват ремонт на две места на бул. "Източен" - при пресечките с "Марин Дринов" и с "Иларион Макариополски". В района на ремонтните дейности няма да има вода до 17 ч.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Немски гражданин бере душа в болница в Пловдив
Меганаглец с грозно изпълнение пред дюнери в центъра на Пловдив
Мрежата скочи на шофьор, упрекнал и посъветвал каращите бавно
Пожарът на Младежкия хълм е овладян
Първи кадри и информация за естеството на пожара на Младежкия хъл...
"Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).