Читателка пита: Докога ще си пазим места за паркиране с туби и тухли?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (58)
09:15 / 27.11.2013
11810
Два сигнала за неправомерно запазване на паркомясто се получиха в редакцията на Plovdiv24.bg на улица "Константин Величков" около Рилон центъра. Ето какво споделят наши читатели:

Здравейте, докога ще си пазим мястото на улицата с туби, тухли и т.н?! Докога собствениците на имоти ще претендират, че паркоместата пред къщите им са техни? И докога ще заплашват с рязане на гуми, драскане на колата и т.н?! Докога!?

Здравейте, искам да сигнализирам за много нахален жител на ул. "Константин Величков", който най-редовно си слага тухли на пътя пред къщата, за да не паркира никой там (или си пази паркомясто).

Първо започна с бутилки с вода, след като видя, че хората си ги бутат и паркират, започна да слага тухли. Не е проблем да махна тухлата и да паркирам, но първо, ако иска да си запази мястото, да си плати, второ - няма право да си запазва място с тухли! И трето, аз ако преместя тухлите, както съм направила днес - той може да реши да отмъщава и да си изкара яда върху колата ми. Тогава аз какво правя? Трябва да си плащам ремонт на колата, защото някой е решил, че пътят пред къщата му е негов? Изпращам ви и снимка и ще съм много благодарна, ако отразите този немалък на пръв поглед проблем. Благодаря Ви!


Виж коментарите (58)
Още новини от Новини от Пловдив:
Томи Бозвелиев е загиналият шофьор от жестоката катастрофа в Плов...
Мъж събори с ритник камера на КАТ в Пловдив
Три великолепни същества се родиха в Природонаучния музей
Производител от Пловдивско: Толкова лоша година като тази не е им...
В Пловдив избират новия шеф на БЛС
Районните кметства в Пловдив търсят служители, обявили са и какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).