ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чомаков: Трябва да преодолеем собственото си "аз" и да живеем заедно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 06.09.2006Коментари (14)1700
©
След като бе отслужена тържествена литургия в църквата "Св. Богородица" от пловдивският митрополит Арсений, кметът Иван Чомаков отдели няколко минути и даде изявление пред медиите.

"Първо искам да поздравя всички пловдивчани и българия с хубавия празник. Защотото това е празник не само на пловдивчани, но и на цяла България. Ден в който нашите предци са обединили не само две територии на които живеем днес, но са обединили историческите и духовните граници на велик народ като българският. Нека се гордеем с дати като днешните. Нека не ги забравяме и да ги обясняваме и предаваме на нашите деца и внуци." - пожела кметът ни. На журналистически въпрос дали все още е валидна максимата "Обединението прави силата", Чомаков отговори "Това ще бъде актуално вовеки веков. Това е една наистина голяма и откровенна истина, която всеки трябва да осъзнае. Трябва да преодолеем собственото си "аз" и да живеем заедно и задружно, тогава много по-лесно решаваме проблемите си".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Това вече е наглост
Aнонимен
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Задържаха 41-годишен етрополец, прострелял младеж след свада 07 септември 2006 | 13:03 | Агенция "Фокус" Етро поле. 41-годишен етрополец, прострелял 21-годишен младеж след свада, бе задържан след упорита работа на криминалистите, съобщи пресцентърът на МВР. На 29 август следобед дежурният лекар от ФСМП-Ботевград сигнализирал в РПУ-Правец за двама пострадали, настанени в болницата. От събраните данни станало ясно, че разпрата възникнала в овощна градина близо до с. Джурово, където пострадалите, заедно с още 4-5 души обирали чуждите плодове. Оттам минавали двама мъже, които като видели групата, слезли от джипа и ги изхвърлили от чуждата собственост. Малко по-късно те ги догонили на черен път – берачите били закъсали с колата си, скарали се и в суматохата, единият от мъжете ударил опонента от групата с цепеница по главата. Това било достатъчен мотив за останалите, които се нахвърлили върху нападателя. Тогава 41-годишният етрополец извадил законно притежавания си пистолет и стрелял. Той е доведен в РПУ, срещу него се води дознание по чл. 129 от НК.
Aнонимен
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Е, добре дай тогава да турим комуниста, та да ни оправи едно едно хубаво, едно мазно, по комунистически... Чакмака го бива, само улиците са зле, но нали взеха заем. Дано парите се използват рационално. Много е тежък и циганския въпрос, но щом австрийците взеха тока, може да сме сигулни, че ще са на режим, докато не го платят. Това е, успех на Чакмаков през идната година, на изборите пловдивчани ще си кажат думата.
Aнонимен
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Ne, gosta ne e prav! Prav e za onezi 47000 dushi koito sa glasuvali za nego. Prav e za onezi, koito ne glasuvaha vyobshte. Ne e prav za vsi4ki kato men, koito ot samoto nachalo go znaeha shto za bokluk e
Mech Damokliev
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Est cheloveka-est problemi,net cheloveka -net problemi.Tova se otnasja i za mengijanite i za idvashtite izbori za nov kmet.Mislete kogo shte izberete!!
Георгиева
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Да,може би Гост-а е прав,но всички ние очакваме резултати в полза на хората от този град.Вече два месеца се шири епидемията от хепатит в града и е на път да се разрастне,какво прави кмета,това е абсолютно безхаберие.Тук не става въпрос за нови улици,осветление и прочие битови проблеми,застрашено е здравето на хората.Как ще преодолеят проблема ако не се вземат по-драстични мерки?За какво обединение говори като точно тяхното безхаберие води до разделение!!!Всички се раждаме ЧОВЕЦИ и след това идва етническата принадлежност и като хора имаме отговорност един към друг.Ако това в двете цигански махали не са го проумяли,редно е някой да им го припомни,ако трябва и малкопо-грубо.
djvalantine
на 07.09.2006 г.
0
 
 
Ako priemem 4e vsi4ki greshim i 4e navsiakade tcari koruptcia, i ne mogem s nishto da ia promenim, sam napalno saglasen sas Гост-а. Но все пак надеждата умира последна, нали ?!?
Гост
на 06.09.2006 г.
0
 
 
Имам усещането че в този форум пишат двама трима. Невероятно еднакви мнения виждам. Защо ли всички са настроени анти? Добър или лош, кметът е избран от нас. Ние сме му дали власт. Сега е редно да го уважаваме и да го подкрепяме доколкото можем. Може би ще ми отговорите с купища обвинения за далавери в които е въвлечен? Да не го бяхме избирали като е такъв.... Човекът сигурно е бил свестен преди да го изберат (иначе нямаше да го изберат). Тогава защо сега не е (ако приемем че не е) ? Очевидно средата в която е влязъл му е въздействала. Следователно, трябва да променим средата, за да не се покваряват управниците ни. А средата я определяме ние. Не става с крутикя и плюене по човека. Другия път като отидеш до общината за някой документ, регистрация или каквото и да е, недей да предлагаш рушвет за да минеш по-лесно. Така ще помогнеш да се промени средата.
5-o pokolenie plovdi
на 06.09.2006 г.
0
 
 
zhivei ti-chomakov vuv stolipinovo ami vzemete si vsichki obshtinski suvetnici po edna panelka i tam barabar s zhenite i decata si.....MAIKA VI DEIBA POPULISTKA!!!!
5-o pokolenie plovdi
на 06.09.2006 г.
0
 
 
zhivei ti-chomakov vuv stolipinovo ami vzemete si vsichki obshtinski suvetnici po edna panelka i tam barabar s zhenite i decata si.....MAIKA VI DEIBA POPULISTKA!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Прием в детски градини и училища в София
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: