Чужди туристи опитват нови релаксиращи програми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:53 / 14.12.2006
969
Първата група туристи, които ще опитат релаксиращите програми на Центъра за здраве и дълголетие “Орфей” в Смолян, пристигат през януари. Те вече са резервирали места в хотел “Смолян”, където се намира центърът, макар че новите пакети ще се предлагат от началото на следващата година. Те ще бъдат представени пред водещи туроператорски фирми на 15 декември в Смолян.

Релаксиращите програми са част от проекта “Орфей”, който осъществява Компания за технологии и иновации “Съединение”. Това е различен тип услуга, която се предлага на туристическия пазар – ваканция “3 в 1”, защото комбинира здравословно хранене, психическо разтоварване и опознаване на природни и културни феномени, заяви Мариана Николова, представител на Центъра за здраве и дълголетие “Орфей”.

Пакетите съчетават специални диети, озонираща и арттерапия, масажи, антистресови техники и опознавателни маршрути в Родопите. Балансираното меню включва ястия от местни екологично чисти продукти, билкови чайове и комбинации от плодови сокове. Рецептите са разработени от експерти по хранене специално за Центъра за здраве и дълголетие, каза Мариана Николова.
Арттерапията, която снема стреса, се провежда в зала с картини и музика. Природни и културни забележителности са част от туровете, които трябва да покажат на чуждестранните туристи красотата и мистиката на Родопите, да ги запознаят със земята на Орфей и орфизма.

В обновената база на хотел “Смолян” се открива и пиано бар.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).