ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Цветан Цветанов: Гергов не е недосегаем, ще го проверяваме до дупка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:05 / 27.03.2010Коментари (13)56307
© Plovdiv24.bg
Шефът на Пловдивския панаир Георги Гергов не е недосегаем. Това обяви МВР шефът Цветан Цветанов. Той поясни, че при наличие на достатъчно доказателства за някакви злоупотреби и персонално от лицето Георги Гергов, ще се вземат необходимите мерки срещу него. "Няма да позволя който и да било, какъвто и да е той, в обществото да остава усещането, че той е недосегаем и че държавата е абдикирала от всичко, което той е вършил", каза вицепремиерът.

Цветанов е разпоредил на подчинените си в Пловдив нова проверка на приватизацията на Панаира. "В момента сме малко в безизходица по отношение на Панаира. Всички проверки показаха, че при сделката не е нарушен законът. Сред хората обаче остава убеждението, че има нещо нередно, и ние трябва да отговорим на обществените нагласи", каза в Пловдив МВР шефът.

Министърът смята да говори с главния прокурор Борис Велчев, който също да разпореди на магистратите под тепетата да продължат работата по случая.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе хора,не разбрахте ли,че сделката за панаира е изпипана перфектно юридически?!С помощта на Чомаков и явно корумпирани членове на тогавашния общински съвет е сключена сделка в ущърб на града от типа "не е морално,но е законно"!А и Гергов има истински екип от юристи за разлика от общината.За съжаление такива са "големите" бизнесмени в града ни -МОШЕНИЦИ!Поне тези,които знам.Само Стою Вартоломеев и Божана Апостолова правят изключение,ама те издават книги!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 27.03.2010 г.
0
 
 
естествено че е недосегаем , само гаргара си правите
0
 
 
цветанов ша хване Гергов за нещо си.Всичко си е опекъл навреме човекът.
0
 
 
Цветанчо, Цветанчо, на думи си много голям! Гергов спонсорира и вашата власт след като беше "заставен" от ББ да спонсорира ГЕРБ. Ще го разнищите ама в друга ЕРА!
0
 
 
САМО МАГИСТРАТИ ОТ -ЕС- щЕ ОПРАВЯТ НЕщАТА ИЛИ ЦЯЛОСТНА СМЯНА НА МАГИСТРАТИ И ПОЛИЦЕЙСКИ шЕФОВЕ ХОРА КАТО гергов СА ПУСНАЛИ ПИПАЛА ДО ВСИчКИ ИНСТИТУЦИИ ..... ПАНАИРА ..... СМЕТИщЕТО ЗА ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ И ДР.ТАКИВА ГАВРИ С ОБщЕСТВОТО ГО ПОТВЪРЖДАВАТ ..... ВСИчКИТЕ ТЕЗИ СЛУГИ-ИНСТИТУЦИИ НА ТОЗИ чОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ чУВСТВАТ КАТО ПОДЛОГИ ЛЕКИ И ЖЕНИ ......... ЗАщОТО ТОЗИ чОВЕК 1 ДЕН щЕ ВИ ЗАБРАВИ
0
 
 
не е така недосегаем е защото нали от тези далавери за който го покриват идват парите в БСП а не съд с смърт трябва за всияки като него който съсипаха всияко в България но аз съм сигурен в едно нищо няма да се промени за обикновенните хора няма бъдище за БЪЛГАРИЯ
+1
 
 
Г-н Цветонов,кажете ни кое е законно от действията на Гергов. Аз ако приватизирам половината град вие на това нещо законно ли ще го наречете.Най-малкото разберете с какви пари работи този човек.Не се правете на приятно разсеяни. Аз като обикновен гражданин ще ви дам една насока.Примерно Ветко Арабаджиев пере парите на Александър Томов.От тук нататък думата имат хора като вас.
+1
 
 
да може гергов баташки и батаклиев да се махнат от гради ни ще е чудесно но определено както каза резон са си изпекли работите много добре и от отдавна но ако успеят да ги пипнат в нещо ще е чудесно
+2
 
 
Истината е,че просто мафиотската структура,наречена "български съд" трябва да се разпусне,ония,дето са в нея да бъдат пратени в затвора и селското стопанство,а германските магистрати да поемат функциите на съда в България.
+1
 
 
Сигурен съм, че този мошеник си е опекъл работата. Особено, след като продаде "Слънчев кът"(или "Слънчев ден"?) Варна на патрона на Бойко - Валентин Златев. Гарван гарвану око не вади.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
Борба за влияние в Близкия Изток
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: