Цветан Цветанов и Иван Тотев откриха офис на ПП ГЕРБ и връчиха картите на нови членове в "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:56 / 13.11.2010
3354
Вицепремиерът и заместник-председател на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, областният управител и областен координатор на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев и народният представител инж. Зоя Георгиева откриха осмия офис на ПП ГЕРБ в Пловдив. Той се намира на улица "Прага" 2 и ще обслужва район "Централен". Офисът ще бъде място, където ще се дискутират много теми, както и проблемите на гражданите на Пловдив. Чрез областния управител Иван Тотев, кметовете и депутатите ще се търсят формите и начините за решавенето им, ще се правят информационни кампании, свързани с политиките, които прави правителството, подчерта Цветан Цветанов. Най-важното е, че във всичко което правим, трябва винаги да се ръководим от децата, защото това е бъдещето и нашият ангажимент и като родители, и като граждани - повече деца да има, повече да остават в България, а родителите да поемат ангажименти, които да бъдат изключително отговорни за тяхното бъдеще, допълни вицепремиерът.

Офисът на ПП ГЕРБ на улица "Прага 2" е втори в район "Централен". Всеки месец ще има ден на отворените врати, в който цялото ръководство на района и екип от специалисти ще бъдат в офиса и ще приемат граждани. Идеята е на тези срещи да се канят представители на различните институции, които да изслушват хората и по-бързо да им помогнем да разрешат техни каузи, подчерта инж. Зоя Георгиева, която е ръководител на структурата в "Централен".

След освещаването на офиса, на тържествена церемония 80 нови членове на ПП ГЕРБ от района получиха своите членски карти. Те бяха приветствани от областния управител на Пловдив и областен координатор на партията инж. Иван Тотев с думите: "Добре дошли в нашето семейство".

Ние от организация се превърнахме в едно голямо семейство за това приветстваме новите членове с добре дошли в нашето семейство. Изключително е сплотена организацията на ГЕРБ в град Пловдив и това ме кара да бъда много голям оптимист за предстоящите избори. Политическа партия ГЕРБ е свикнала да побеждава и да бъде първа на всички избори, така че с тези нови членове и тази нова кръв, която се влива в нашите редици се превръщаме в една изключително сериозна и мощна организация, с която аз се надявам да дадем различна и нова посока в развитието на Пловдив след следващите избори, заяви още инж. Иван Тотев. Той припомни, че само преди две седмици бяха приети нови 120 членове в район "Южен".

От своя страна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов припомни двата положителни доклада на Европейската комисия, последният от които ясно констатира политическата воля на това правителство в борбата с организираната престъпност. Разбира се много са хората, които искат да не се променя това статукво и да се върви в посока запазването и връщането към годините, в които всички ние като български граждани сме се възмущавали в голямата си част и никой не си е представял да се занимава с политика, каза още той. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ припомни, че само след броени дни ще се навършат 4 години от учредяването на ПП ГЕРБ на 3-ти декември 2006. Благодаря ви, че днес сте тук, че сте влези това решение да влезете в ПП ГЕРБ и се надявам, че всички заедно мобилизирани ще успеем. Защото всички заедно сме много по-силно отколкото поотделно. В личен план искам да ви пожелая да бъдете здрави и запалени с енерията, която носи Политическа партия ГЕРБ. От създаването си ПП ГЕРБ е с орисията да бъде първа политическа сила, защото от участието си във всички избори до сега сме го доказвали, че това е факт и че сме най-добрите. Вие вече сте част от отбора, който е шампион и съм убеден, че така ще бъде и за напред, заяви още Цветан Цветанов.

Първият подарък за новия офис бе от кмета на район "Централен" Райна Петрова. Тя поднесе нов телевизор и пожела на него да се гледат само хубави новини. На церемонията присъстваха още административият секретар на на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов, народните представители от 16-ти МИР, заместник-областните управители Георги Игнатов и Розалин Петков, районните кметове, общински съветници и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица
"БСП - Обединена левица" регистрира листата си за Пловдив
Къде е фонтанът от кръговото на Водната палата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).