Цветан Цветанов идва в Пловдив за кръгла маса, посветена на висшето образование

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:41 / 14.05.2009
1373
Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще приветства участниците във форум за висшето образование, който ще се проведе на 16.05.2009 г. (събота) в Пловдив. Кръглата маса на тема "Висше образование - наука - иновации и личността в обществото на знанието", е организирана от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" и Фондация „Ханс Зайдел". В нея ще участват ръководители на ПП ГЕРБ, членове на Експертната комисия по образование и наука към ПП ГЕРБ, представители на синдикати и работодателски организации, национални, международни и местни институции, представители на висши училища, академии и неправителствени организации, медии.

Форумът ще се проведе в хотел Тримонциум. Той ще бъде открит в 10:30 часа от Йорданка Фандъкова - ръководител на Експертната комисия по образование и наука към ПП ГЕРБ и заместник-кмет на София. След това участниците ще бъдат приветствани от председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, Богдан Мирчев от Фондация „Ханс Зайдел" и областния председател на ПП ГЕРБ в Пловдив-град Иван Тотев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хотелиерите в Пловдив доволно потриват ръце
Кметът Димитров повежда листата на ГЕРБ в Пловдив рамо до рамо с ...
Гражданка: До гуша ми дойде! Отвратително е!
Нова улица в "Тракия" край строящ се огромен жилищен комплекс
Няма връзка с автогара "Юг"
Два дни до началото на Международен технически панаир 2024


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).