ДГ "Чучулига" открива новата година с нов кът за децата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 12.09.2024
1226
Детска градина "Чучулига“ с радост съобщава, че учебна година ще бъде открита с нов кът за децата, а именно открита класна стая!

Новото обособено пространство ще им осигури по-близък контакт с природата и ще стимулира тяхното любопитство, желание за учене и творчество в естествена среда. Откритата занималня ще бъде обогатена с различни образователни ресурси, игри на открито и активности, които ще насърчат децата да се учат чрез опит и експериментиране. Вплитайки теми на екологичната устойчивост, инициативата ще помогне на малчуганите да развият уважение и грижа към околната среда.

Децата ще бъдат включени в проекти, свързани с екологията и устойчивото развитие, ще бъдат насърчавани да изразяват идеи и решения за подобряване на околната среда.

Екипът на ДГ "Чучулига“ вярва, че чрез тези инициативи младото поколение ще развие своето съзнание за природата и ще стане активен участник в опазването й.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Екшън на Околовръстното, маскирани тръшнаха по очи мъж
Двама министри идват в Пловдив днес
Еленков: Гребната база в Пловдив е едно от малкото места в Българ...
Ексклузивно за Plovdiv24.bg прокурор Анчев: Готова е съдебно-меди...
В Пловдивския панаир показват дронове
Пълна мистерия в пловдивско село, издирват тайнствена жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).