Дама сменя Йордан Радев в Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:19 / 17.01.2007
2642
Икономическият директор на ЦУМ Веселина Пищялова от днес е изпълнителен директор на “Международен панаир Пловдив”. Досегашният титуляр Йордан Радев е освободен от поста, съобщи новият акционер в националния изложбен център Георги Гергов.

Припомням, че чрез смесеното дружество с община Пловдив “Пълдин туринвест” Гергов взе блокираща квота от капитала на панаира, след като апортира в него семейния хотел “Санкт Петербург”.

Освобождаването на Йордан Радев е мое решение, каза Гергов пред Дарик. Съгласно договорката между Министерството на икономиката, общината и частния инвеститор, изпълнителната власт във панаира ще се държи от Гергов. Както Дарик съобщи преди седмица, от 21 декември м.г. панаирът бе с двама директори – Георги Гергов и Йордан Радев, който е бил представител на “Санкт Петербург” АД в борда, а не на държавата.

Решението не ме изненада, смяната на мениджмънта е нормална при превръщането на едно държавно дружество в публично-частна компания, коментира Йордан Радев. Той подчерта, че оставя печелившо и подредено дружество. Радев призна, че е получил оферта за друга работа от Гергов, но най-вероятно няма да приеме. Информацията е на Дарик радио.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).