Даскал чупи ръката на момче в час

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
09:39 / 22.12.2006
3358
Учител счупи ръката на шестокласник в час по литература. Драмата се е разиграла в пловдивското СОУ "Хр. Г. Данов", научи "Стандарт". Целият клас е станал свидетел на сблъсъка, потвърди случилото се директорът на школото Георги Енчев. По неговите думи вина имат и преподавателят Пламен Дянков, и ученикът Петко Иванов.

В сряда преди обяд учителят тъкмо започвал часа, когато Петко се скарал със свой съученик за момиче. Псувал най-безочливо и не обръщал внимание на забележките на преподавателя. Накрая започнал на предлага и секс на въпросното момиче. Тогава Дянков не издържал, сграбчил го за раменете и го блъснал. Момчето обаче не успяло да запази равновесие и паднало на ръката си. В резултат на удара китката му се счупила. Учителят веднага докладвал за случая на директора, а Петко бил откаран в ортопедията, където гипсирали ръката му. Момчето повтаря шести клас, като причината за това е слабият му успех, каза директорът Енчев. Той обаче обясни, че макар да не е агресивно, момчето често имало проблеми и с дисциплината. Вчера директорът се срещнал с майката на Петко, която не оправдавала сина си, но не можела да приеме за нормална и постъпката на учителя. Все още семейството не било решило дали ще съди преподавателя.

Виж коментарите (44)
Още новини от Новини от Пловдив:
Петима кандидати за омбудсман на Пловдив
КАТ - Пловдив спи, полицията в Пловдив и тя спи
Денят в Пловдив започна с инцидент
Стряскащи кадри от катастрофата в Пловдив, при която загина 34-го...
Млад мъж е загинал при жестоката катастрофа край Полиграфията
Пореден инцидент с усукана кола около стълб в Пловдив, говори се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).