Дават награди на доброволци от математическата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:48 / 13.11.2010
722
На 24 ноември 2010, сряда, от 16 часа в залата на Алианс Франсез ще бъдат връчени наградите на ученици от Математическата гимназия в Пловдив, които през юни тази година бяха всеотдайни доброволци и станаха посланици на приятелството между България и Франция, помагайки като гидове при провеждането на Седмия международен фестивал за франкофонска песен "Златен ключ".

Амбицията на екипа на Алианс Франсез Пловдив беше в рамките на 4 дни гостите и участниците да могат да се докоснат чрез френския език и до магията на българската култура.

Благодарение на труда, съзнателността и чувството за отговорност на доброволците форумът се превърна в събитие, което отеква в отношенията между двете страни и оргазнизацията им дължи благодарността си, сподели директорът на Алианс Франсез Фани Брадинска.

Учениците ще получат специални награди, осигурени от TV5 Monde, както и атестации от Алианс Франсез Пловдив - удостоверение, което потвърждава тяхното активно и полезно участие в организацията и провеждането на Международния фестивал за франкофонска песен "Златен ключ".
Атестациите, които Алианс Франсез издава, са най-добрата препоръка при кандидатстване в учебни заведения в чужбина и за намиране на работа.

Запленени от духа и атмосферата на културното събитие, доброволците изразяват желание да помагат при провеждането и на следващото издание на фестивала през юни 2011 г.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Утре правят първа копка на проекта, за който в Пловдив се говори ...
Прокуратурата: Не следва да се изнасят повече данни от разследван...
Тези са кандидатите за депутати на ПП-ДБ в Пловдив
Пускат за движение новия мост над река Марица
"БСП - Обединена левица" регистрира листата си за Пловдив
Къде е фонтанът от кръговото на Водната палата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).